Usluge

Pretapaciranje namjestaja Spin Valis

Usluga tapeciranja je kompleksan zadatak, iz tog razloga mu pristupamo vrlo pedantno. Kod usluge presvlačenja garnitura od proizvođača Spin Valisradimo kompletnu izmjenu jastuka, ili samo izmjenu kože ili tkanine. Ukoliko imate potrebu za presvlačenjem tj. izradom novih jastuka (uložaka) za Vašu garnituru obratite nam se s povjerenjem, iza nas je puno godina iskustva u istom. Ako se odlučite za kožu pogledajte na stranicama dobavljača s kojim radimo boje kože.

Koža u kojoj trenutno radimo presvlačenje i izmjenu je jastuka je vrhunske kvalitete, i imamo odlična iskustva s obzirom da već duži period isključivo tu kožu koristimo kod tapeciranja garnitura.  S obzirom da za većinu garnitura imamo šablone, to znači da nam Vaši stari jastuci ne trebaju, postoje iznimke. Da bismo ustanovili koju garnituru imate tj. dali imamo šablone za istu trebali biste nam poslati sliku. Pomoću slike utvrdimo o kojoj garnituri je riječ i odredimo cijenu.

Cijena ovisi o vrsti garniture, te dali ste odabrali tkaninu ili kožu. 

više informacija

 


Niste sigurni isplati li Vam se „presvući“ staru garnituru ili kupiti novu? 
Ukoliko Vam odgovaraju dimenzije trenutne garniture, a izgled zahtjeva promjenu, odnosno izmjenu tkanine, ispune  ili popravak konstrukcije, s povjerenjem nam se obratite. Našom uslugom možete biti sigurni u kvalitetu izrade,  iz velike ponude tkanina, umjetnih koža i koža, sigurno ćete pronaći idealnu kombinaciju za sebe.

Posebno naglašavamo da tapeciramo garniture "Spin Valis", sa ili bez izmjene spužve.

Kako bi dobili okvirnu cijenu za tapeciranje, molimo Vas da nam pošaljete sliku Vašeg namještaja, zajedno sa vanjskim dimenzijama i vrlo brzo ćete dobiti povratnu informaciju.

Naša mail adresa je: info@tapetar-majcen.hr

Osim usluge tapeciranja, proizvodimo novi namještaj po mjeri, dok u našem prodajnom salonu nudimo Vam široki asortiman namještaja i tepiha, posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda.


Za sva pitanja stojimo na raspolaganju nazovite nas odmah naš broj je: 035 258-495