Reference

Pogledajte naše reference 

Opremanje Soba Galeb-Vrbnik otok Krk

Sobe su opremljene vrhunskim boxspring krevetima, koje krasi Chesterfield uzglavlje. Madraci i nad madraci su rađeni prema želji investitora od bonell opruga i metzeler pjene. Pomoćni ležajevi za sobe, trosjedi i fotelje sa razvlačnim mehanizmom, kao i zavjese i black out dekori su usklađeni sa ostatkom interijera i prate stil pri uređenju.

Opremanje studio apartmana Zagreb

Pierrot & Pierrette jedinstveni apartmani u samom centru grada Zagreba. Namijenjeni svima koji žele iskusiti istinski ritam grada i uživati u njegovim čarima. Za ove apartmane izradili smo krevete s uzglavljima i madracima, trosjede, zavjese, dekore i prekrivače.

Opremanje Villa Agram-Zagreb

Villa Agram opremanje apartmana u Zagrebu, izradili smo boxspring krevete sa uzglavljem Chesterfield, trosjede sa ležajem za spavanje i fotelje sa uznožnikom. Sav namještaj je izrađen u vrlo kvalitetnoj tkanini prema izboru naručitelja. 

Opremanje apartmana otok Vis

Pool Bella Vista na otoku Visu. Opremili smo boxspring krevetima koji su u skladu sa ostatkom interijera. Naručitelji su pažljivo odabrali tkanine i vrstu štepanja uzglavlja da bi sve uskladili sa ostatkom interijera u sobama.

Olea Residence-Poreč

Olea Residence u Poreču, izrada kreveta i trosjeda po mjeri prema željama naručitelja. Kreveti su definirani štepanim uzglavljima sa spremnikom za odlaganje, trosjedi su rađeni po mjeri i služe kao pomoćni ležajevi u apartmanima. Trosjedi su masivni, sastoje se od masivne drvene konstrukcije, u sami trosjed je integrirana bonell opruga radi udobnog spavanja. 

Opremanje apartmana Zadar

Mirabilis Residence novi objekt u Zadru, opremljen vrhunskim proizvodima. Za ovaj objekt izradili smo krevete s uzglavljima, madracima i nadmadracima, fotelje, zastore, dekorativne jastuke i runere. Objekt je jako udoban na predivnoj lokaciji.

Studio Franić Šekoranja-Zagreb

Izrada polukružnih klupa za dizajnerski Studio Franić-Šekoranja iz Zagreba, klupe su rađene za novo otvoreni japanski restoran "Matsunoki" hotela Bellevue, Mali Lošinj

Privatni prostor-Osijek

Drago nam je što smo dio predivnog interijera mladog bračnog para iz Osijeka. Izradili smo im kutnu garnituru po mjeri, za dnevni boravak. Prilikom dogovora odabrali su naš model kutne garniture pod nazivom "Sirius", vrlo atraktivan model kutne garniture, sa ležajem za spavanje i spremnikom za posteljinu, dok svi leđni nasloni sadrže po jedan pomični glavonaslon. Glavonsaloni na modelu "Sirius" se podešavaju u pet različitih pozicija, tako da naši mladenci mogu uživati u udobnom sjedenju.

Multiplikator d.o.o. Rijeka

Opremanje apartmana na otoku Pagu.

Uber-Zagreb

Uber smo opremili modularnim foteljama zanimljivog dizajna i boja.

Team Club Zagreb

Izrada kutnih klupa, separea i tapeciranje barskih stolica.
Prilikom izrade separea koristili smo se tehnikom Chesterfield.

Emmezeta

Izrada namještaja za Emezzta prodajne centre diljem Hrvatske.

Osječki jesenski sajam 2016. godine

Proizvodi s kojima smo predstavljali našu firmu na ovogodišnjem Osječkom sajmu su naišli na veliki interes posjetitelja.
Kutna garnitura koju smo izlagali na sajmu je iz naše programa "Chantal" garnituru smo upotpunili Relax foteljom, čime smo postigli izvrstan spoj udobnosti i luksuza. Ostatak izložbenog prostora upotpunili smo garniturom iz programa "Polaris" i krevetom "Vela".  Zadovoljni smo zanimanjem posjetitelja za naše proizvode, drago nam je što smo bili dio tako divne manifestacije.