Uzglavlja za krevete

Uzglavlje može doći kao opcija na sve modele tapeciranih kreveta. Izrađena su od iverice, cijelo uzglavlje je tapecirano dekorativnom tkaninom ili kožom, koja dolazi na oblogu od PU pjene. Oblik i dimenziju uzglavlja prilagođavamo Vašim željama. Kompletnu našu ponudu uzglavlja možemo prilagoditi montaži na krevet ili montaži na zid, uzglavlja možemo isporučiti kao individualan proizvod ili u kombinaciji sa određenim boxsspring ili drugim krevetom. Svaki krevet u kombinaciji sa odgovarajućim uzglavljem daje harmonični sklad svakom prostoru. Ako želite sami predložiti uzorak štepa na uzglavlju pošaljite nam prijedlog, i napravimo ga za Vas.

  • sami birate tkaninu
  • sami birate uzorak štepanja

Stojimo na raspolaganju sa idejama i sugestijama vezano za odabir.

 

Opremanje soba za odmor Vrbnik

Opremanje Soba Galeb-Vrbnik otok Krk

Sobe su opremljene vrhunskim boxspring krevetima, koje krasi Chesterfield uzglavlje. Madraci i nad madraci su rađeni prema želji investitora od bonell opruga i metzeler pjene. Pomoćni ležajevi za sobe, trosjedi i fotelje sa razvlačnim mehanizmom, kao i zavjese i black out dekori su usklađeni sa ostatkom interijera i prate stil pri uređenju.

Opremanje apartmana Zagreb

Opremanje studio apartmana Zagreb

Pierrot & Pierrette jedinstveni apartmani u samom centru grada Zagreba. Namijenjeni svima koji žele iskusiti istinski ritam grada i uživati u njegovim čarima. Za ove apartmane izradili smo krevete s uzglavljima i madracima, trosjede, zavjese, dekore i prekrivače.

Villa Agram opremanje

Opremanje Villa Agram-Zagreb

Villa Agram opremanje apartmana u Zagrebu, izradili smo boxspring krevete sa uzglavljem Chesterfield, trosjede sa ležajem za spavanje i fotelje sa uznožnikom. Sav namještaj je izrađen u vrlo kvalitetnoj tkanini prema izboru naručitelja.

Opremanje apartmana Olea Residence, Tapetar Majcen

Olea Residence-Poreč

Opremanje apartmana u Poreču
Izrada kreveta i trosjeda po mjeri prema željama naručitelja. Kreveti su definirani štepanim uzglavljima sa spremnikom za odlaganje, trosjedi su rađeni po mjeri i služe kao pomoćni ležajevi u apartmanima. Trosjedi su masivni, sastoje se od masivne drvene konstrukcije, u sami trosjed je integrirana bonell opruga radi udobnog spavanja. 

Pošaljite upit za ovaj proizvod

Pravila privatnosti