Opremanje Soba Galeb-Vrbnik otok Krk

Sobe su opremljene vrhunskim boxspring krevetima, koje krasi Chesterfield uzglavlje. Madraci i nad madraci su rađeni prema želji investitora od bonell opruga i metzeler pjene. Pomoćni ležajevi za sobe, trosjedi i fotelje sa razvlačnim mehanizmom, kao i zavjese i black out dekori su usklađeni sa ostatkom interijera i prate stil pri uređenju.

Opremanje studio apartmana Zagreb

Pierrot & Pierrette jedinstveni apartmani u samom centru grada Zagreba. Namijenjeni svima koji žele iskusiti istinski ritam grada i uživati u njegovim čarima. Za ove apartmane izradili smo krevete s uzglavljima i madracima, trosjede, zavjese, dekore i prekrivače.

Olea Residence-Poreč

Opremanje apartmana u Poreču
Izrada kreveta i trosjeda po mjeri prema željama naručitelja. Kreveti su definirani štepanim uzglavljima sa spremnikom za odlaganje, trosjedi su rađeni po mjeri i služe kao pomoćni ležajevi u apartmanima. Trosjedi su masivni, sastoje se od masivne drvene konstrukcije, u sami trosjed je integrirana bonell opruga radi udobnog spavanja. 

Studio Franić Šekoranja-Zagreb

Izrada polukružnih klupa za dizajnerski Studio Franić-Šekoranja iz Zagreba, klupe su rađene za novo otvoreni japanski restoran "Matsunoki" hotela Bellevue, Mali Lošinj

Privatni prostor-Osijek

Drago nam je što smo dio predivnog interijera mladog bračnog para iz Osijeka. Izradili smo im kutnu garnituru po mjeri, za dnevni boravak. Garnitura se izvrsno uklopila u ostatak interijera, koji je moderno uređen, sve zajedno čini jednu predivno zaokruženu cjelinu. Ako Vam se sviđa garnitura pogledajte naš model "Sirius", isti smo izradili i za novi dom naših mladih. 

Multiplikator d.o.o. Rijeka

Opremanje apartmana na otoku Pagu trosjedima na razvlačenje, izrada runnera za krevete i taburei po mjeri.

Uber-Zagreb

Modularne fotelje

Team Club Zagreb

Izrada kutnih klupa, separea i tapeciranje barskih stolica.