Krevet "Vela Lux"

Krevet Vela Lux odlikuje moderan i jednostavan dizajn te funkcionalnost i visoka kvaliteta u skladu s najvišim standardima. Krevet Vela ima sanduk za posteljinu a uzglavlje i unutrašnjost kreveta tj. madrac koji je integriran u krevet izrađeni su od vrlo kvalitetnih materijala. Krevet se presvlačimo u vrlo kvalitetne tkanine. Možemo ga izraditi u raznim dimenzijama prema želji i odabiru kupca. Uz privlačan izgled, krevet odlikuje čvrstoća i vrhunska završna izrada, brza isporuka. Spremnik za odlaganje se otvara pomoću plinskih podizača (amortizera).
Krevet je pravi izbor za sve koji žele moderan dizajn, funkcionalnost i visoku kvalitetu, uz najpovoljniji omjer cijene i kvalitete.
Iskazane cijene uključuju kompletan krevet

Dimenzije i cijene:

  • 200*180 cm    Cijena: 4.000,00 kn
  • 200*160 cm    Cijena: 3.600,00 kn
  • 200*140 cm    Cijena: 3.400,00 kn
  • 200*120 cm    Cijena: 3.100,00 kn
  • 200*90  cm     Cijena: 2.900,00 kn

Možda Vas zanima sličan proizvod: http://www.tapetar-majcen.hr/krevet-cetus 
 ​10% popusta za gotovinsko plaćanje 
​Istaknute cijene odnose se na krevet s navedenim karakteristikama

Opremanje apartmana Olea Residence, Tapetar Majcen

Olea Residence-Poreč

Opremanje apartmana u Poreču
Izrada kreveta i trosjeda po mjeri prema željama naručitelja. Kreveti su definirani štepanim uzglavljima sa spremnikom za odlaganje, trosjedi su rađeni po mjeri i služe kao pomoćni ležajevi u apartmanima. Trosjedi su masivni, sastoje se od masivne drvene konstrukcije, u sami trosjed je integrirana bonell opruga radi udobnog spavanja. 

Pošaljite upit za ovaj proizvod

Pravila privatnosti