Kreveti boxspring

Boxspring krevet  je krevet modernog izleda, svojim uzglavljem daje jednu posebnu eleganciju Vašoj spavaoni. Krevet je dostupan u svim dimenzijama i vrstama tkanine, madrac nije uključen u cijenu ali je dostupan. Prilikom izrade ovog kreveta posebno se pazilo na čvrstoću i završni "touch". Boxspring kreveti su namijenjeni za sve vrste spavaćih soba a najviše su zastupljeni prilikom opremanja apartmana i hotela.
Odlučite se boxspring krevet, sami odaberite uzglavelje iz naše široke palete uzglavalja. 
Ukoliko želite kombinirati madrac iz naše ponude slobodno nam se obratite sa željama i potrebama, dostupne su sve dimenzije i visine madraca. 
Krevet je dostupan u svim dimenzijama, vrstama tkanina i tipovima madraca.
Nazovite nas ukoliko imate pitanja! Pogledajte i model Boxspring krevet II .

Dimenzije i cijene baze kreveta sa uzglavljem:

  • 200*180 cm  -  3.200,00 kn
  • 200*160 cm  -  3.000,00 kn
  • 200* 90  cm  -  1.800,00 kn
  • 200* 80  cm  -  1.700,00 kn

10% popusta za gotovinsko plaćanje

Istaknuta cijena odnosi se na krevet s navedenim karakteristikama, cijena se može mijenjati  s obzirom na vrstu tkanine i vrstu uzglavlja. 
Nazovite nas slobodno za sva Vaša pitanja stojimo na raspolaganju. 

Opremanje Vile Alta Tapetar Majcen

Opremanje Vile Alta-Selce

Jedan od top izbora u gradu Selce je Vila Alta. Ovu posebnu vilu smo opremili boxspring krevetima, koji imaju predivna uzglavlja sa visoko kvalitetnim madracima. Prekrivači su izrađeni od kvalitetnog baršuna kao i dekori na prozorima, dok su zavjese prozračne i lagane da ne zaklone predivan pogled koji se pruža iz Vile Alta. Prostor za dnevni boravak je opremljen trosjedom "Dalton" iz naše kolekcije ležaja na razvlačenje sa oprugama koji su izuzetno udobni i komforni. Kompletan namještaj kao i boje su pažljivo odabrane od strane dizajnera i investitora.

Villa Agram opremanje

Opremanje Villa Agram-Zagreb

Villa Agram opremanje apartmana u Zagrebu, izradili smo boxspring krevete sa uzglavljem Chesterfield, trosjede sa ležajem za spavanje i fotelje sa uznožnikom. Sav namještaj je izrađen u vrlo kvalitetnoj tkanini prema izboru naručitelja.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

Pravila privatnosti